SISTEMA ALIMENTARI GLOBAL
I ACCORD VERD EUROPEU
El marc estratègic aprovat se centra a donar suport a l’assoliment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible a través de la transformació cap a sistemes alimentaris més eficients, inclusius, resilients i sostenibles a favor d’un sistema alimentari òptim, on els seus 4 eixos (disponibilitat, economia, polítiques i cultura) siguin en equilibri. I que això comporta una millor producció, una millor alimentació, un millor entorn i una vida millor.
En aquest bloc es parlarà del Canvi Climàtic i la protecció de la biodiversitat: Protegir el nostre planeta, promoure un futur sostenible i accelerar l’acció climàtica.
- Transformació dels sistemes agroalimentaris mitjançant la tecnologia, la innovació, les dades i el coneixement científic
- Desenvolupament econòmic i sostenible

COM DONAR VALOR AFEGIT A
ELS NOSTRES
PRODUCTES I LES NOSTRES MARQUES?
- Digitalització i transformació digital
- Canvi cultural
- Qualitat del producte
- Internacionalització de les empreses
- Transparència i proactivitat en la comunicació
- R + D + I
- Tecnologia de l'alimentació
- Màrqueting digital
- Promoure bones pràctiques i autocontrol
- Etiquetatge intel·ligent
- Normativa i legislació
SITUACIÓ ECONÒMICA I POLÍTICA
- Digitalització i transformació digital
- Relacions comercials per a productors, empreses, majoristes i distribuïdors
- Desenvolupament rural i urbà
COYUNTURA ECONÓMICA Y POLÍTICA
- Digitalización y transformación digital
- Relaciones comerciales para productores, empresas, mayoristas y distribuidores
- Desarrollo rural y urbano

Cultura, formació, hàbits de consum i gastronomia
La dieta mediterrània i el seu etil de vida econòmic i polític
- Promoció d’hàbits alimentaris saludables
- Reforç del coneixement dels productes locals, dels seus productors i de les empreses agroalimentàries
- Socialització de l’estil de vida i la cultura mediterranis
- Resignificació d’hàbits i construcció d’aliances
- Reposicionament del mapa cultural i gastronòmic de la conca mediterrània
